Bryllup

Våre mest populære bryllupshovedretter.
I samarbeid med vår kjøkkensjef kan du selvsagt sette sammen din egen meny akkurat slik du vil ha det, men dette er våre mest populære hovedretter:

Viltkjøtt 
 Hjort ytrefilet med eple og krydderkokt rødkål, marinert asparges, selleri- og gulrotpurè og kremet viltsaus
 Hjortestek serveres med sauterte grønnsaker, brokkoli og sjysaus
 Rosastekt reinsdyrmørbrad med ovnsbakte rotfrukter, 3 typer sopp og kremet viltsaus
 
 Okse/storfekjøtt
 Helstekt okse ytrefilet / eller indrefilet, sopp og jordskokk ragu med løk og bacon, sellerikrem, glaserte gulrøtter, rødvinssjy med gravet sitron og hvitløk
 Grillet ytrefilet av okse med stekt sopp og aspargesbønner. Samt en kremet rotpurè, glasert pastinakk og rødvinssaus
 Helstekt indrefilet av okse serveres med sauterte sesong grønnsaker, blomkål og sjysaus
 Oksestek serveres med sauterte sesong grønnsaker, blomkål og sjysaus
 Ytrefilet av okse servert med ovnsbakte rotfrukter med rosmarin og honning, rødvinsaus
 
 Svinekjøtt
 Skinkestek med blomkål, gulrot, brokkoli, surkål og sjysaus
 Indrefilet av svin surret med spekeskinke servert på sesongens grønnsaker, smørdampet grønn asparges og peppersaus
 Langtidsstekt svinenakke med tilpassede grønnsaker, potetpurè og peppersaus
 
 Kalvekjøtt
 Langtidsstekt ytrefilet av kalv med sauterte grønnsaker, farsert tomat og rødvinssjy
 Helstekt entrecote av kalv med sauterte grønnsaker, sjysaus og urtetomat
 Rødvinsmarinert kalvebryst braissert med urter servert med krispy grønnsaker og glasserte cherrytomater
 
 Lammekjøtt
 Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og rosmarin saus
 
 
 Potetvalg
 Fløtegratinerte poteter
 Ovnsbakte urtepoteter
 Saltsprengte Amadine poteter
 Slottspoteter
 Kokte poteter
 
 
 Kjøkkensjefen og hans stab gir gjerne råd og tips om både menyvalg og servering, og du kan få med kokk om du ønsker det.



Utviklet av NetPower
©2014 |  CATERING PARTNER AS  |  5582 Ølensvåg  |  TELEFON 53 77 50 32  |  POST@CATERINGPARTNER.NO