Catering Partners Selskapsbord
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres. Minimum bestilling er til 10 personer på alle koldtbordene. Vi leverer varme karbonader og kyllinglår. Gi oss beskjed dersom du ønsker noe annet.
Kr. 349,- pr. kuvert
Catering Partners selskapsbord
-
Reker med majones og sitron
-
Røkt laks med eggerøre
-
Hjemmelaget aspik med remulade
-
Amerikansk skinke med vår egen waldorfsalat
-
Hjemmelagede karbonader med stekt løk
-
Grillet kylling
-
Potetsalat
-
Blandet salat med hvitløksdressing og Thousand Island dressing
-
Brytebrød og smør
Husets koldtbord
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 10 personer på alle koldtbordene.
Vi leverer varme karbonader og kyllinglår. Gi beskjed dersom du ønsker noe annet.
Kr. 369,- pr. kuvert
Våre anbefalinger som tilbehør til koldtbordene:
Varmrett:
Biff Stroganoff med ris eller potetstappe kr. 99,-
Fiskesuppe med bagetter og smør kr. 69,-
Kyllingsuppe med bagetter og smør kr. 69,-
Husets koldtbord
-
Reker med majones og sitron
-
Røkt laks med eggerøre
-
Hjemmelaget aspik med remulade
-
Spekefat med fenalår, spekeskinke og mårpølse
-
Amerikansk skinke med vår egen waldorfsalat
-
Hjemmelagede karbonader med stekt løk
-
Roastbiff med pepperrotkrem
-
Grillet kylling
-
Potetsalat
-
Blandet salat med Thousand Island dressing
-
Flatbrød
-
Brytebrød og smør
Eksklusivt koldtbord
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 10 personer på alle koldtbordene.
Vi leverer varme karbonader og kyllinglår. Gi beskjed dersom du ønsker noe annet.
Kr. 399,- pr. kuvert
Våre anbefalinger som tilbehør til koldtbordene:
Varmrett:
Biff Stroganoff med ris eller potetstappe kr. 149,-
Fiskesuppe med bagetter og smør kr. 79,-
Kyllingsuppe med bagetter og smør kr. 79,-
Eksklusivt koldtbord
-
Reker med majones
-
Avkokt laks med rømme
-
Pai med kjøttfyll
-
Spekefat med fenalår, spekeskinke, mårpølse og rømme
-
Amerikansk skinke med vår egen waldorfsalat
-
Hjemmelagede karbonader med stekt løk
-
Roastbiff med pepperrotkrem
-
Grillet kyllinglår
-
Eggerøre
-
Ostefat med 4 oster (Brie, Camembert, krydder og hvitløk), chutney, kjeks og valnøtter
-
Potetsalat
-
Blandet salat og Thousand Island dressing
-
Flatbrød
-
Brytebrød og smør
Kombinasjonsbuffet
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 10 personer på alle koldtbord.
En blanding av koldtbord og tapas.
Kr. 399,- pr. kuvert
Kombinasjonsbuffet
-
Hjemmelagede karbonader med løk
-
Grillet kyllinglår
-
Amerikansk skinke med eggerøre
-
Chilimarinerte scampi
-
Wraps med kylling
-
Dadler med bacon
-
Pai med kjøttfyll
-
Spanske kjøttboller med tomatsaus
-
Chilipølser
-
Potetsalat, broccolisalat og tomatsalat
-
Saltsprengte Amadine poteter
-
Dressinger: tzatziki, aioli og avokado
-
Brødmix og smør
-
Blandet salat, Thousand Island dressing
Vår "Sagnomsuste" Tapas
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 10 personer.
Kr. 349,- pr. kuvert
Vår "Sagnomsuste" Tapas
-
Dadler og bacon
-
Spanske kjøttboller i tomatsaus
-
Wraps med krydret kylling
-
Chilimarinert scampi
-
Chilipølser
-
Kyllingklubber
-
Røstipoteter med bacon
-
Saltsprengte Amadine poteter
-
Pastasalat med kylling og bacon
-
Tomatsalat med fetaost
-
Dressinger: tzatziki, aioli og avokado
-
Flaguette og foccacia
Grøt med spekemat
Kr. 299,- pr. kuvert
(Kun en halvliter grøt med sukker, kanel, smør og rosiner kr: 89,-)
Grøt med spekemat
-
Risgrøt eller rømmegrøt
-
Fenalår
-
Spekeskinke
-
Morrpølse
-
Salami
-
Sukker, kanel, smør og rosiner
Sjømat Bord
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 10 personer på alle koldtbord. Ønsker du ferske reker, kongekrabbe og eller fersk kreps, kan vi ordne dette mot et tillegg på pris. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Kr. 499,- pr. kuvert
Sjømat Bord
-
Avkokt hel laks
-
Rekefat med sitron
-
Røkt laks med eggerøre
-
Chilimarinert scampi spyd
-
Blåskjell dampet i hvitvin og hvitløk
-
Krabbeskall og klør
-
Kamskjell karri ristet
-
Aioli
-
Mangosalat
-
Blandet salat med dressing
-
Brytebrød og skiver
-
Smør, majones og sitron
Spekebord
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 10 personer på alle koldtbord.
Kr. 299,- pr. kuvert
Spekebord
-
Fenalår
-
Spekeskinke
-
Mårpølse
-
Fårepølse
-
Eggerøre
-
Potetsalat
-
Blandet salat med Thousand Island- og hvitløksdressing
-
Rømme
-
Flatbrød
-
Brytebrød og smør
Forretter
Det er en ukes bestillingsfrist på forretter, middag og desserter.
Minimum bestilling er til 10 personer.
Alle forrettene leveres med toast. Det avtales hva forretten skal anrettes på.
Forretter
-
Kamskjell
kr.149,-Serveres med asparges, hvitvinssaus og toast
-
Rekesymfoni
kr. 89,-Med en moderne vri, eller klassisk
-
Bruschetta
kr 79,-Velg mellom røkelaks, kylling eller mozzarella
-
Toast
kr. 75,-Med spekeskinke og krydderost
-
Suppe
kr. 79,-3 dl. per person (se suppemeny)
Supper til Lunsj/Kveldsmat
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 15 personer.
Alle suppene leveres med ferske rundstykker/bagetter og smør - 0,5 l. pr. person
Supper til lunsj/Kveldsmat
-
Fiskesuppe
kr. 109,- -
Husets krydret kjøttsuppe
kr. 109,- -
Mexicansk suppe
kr. 109,- -
Hot rekesuppe
kr. 109,- -
Kyllingsuppe
kr. 109,- -
Betasuppe
kr. 89,-
Middager
Det er en ukes bestillingsfrist på forretter, middager og desserter.
Minimum bestilling er til 10 personer.
Rettene passer like godt til konfirmasjon, bryllup dåp, eller jubileum. Hovedrettene serveres med kokte poteter og tyttebær om ikke annet er oppgitt.
Hovedretter fisk
-
Torsk
kr. 299,-Serveres med bacon, ertestuing, gulrot og rømme
-
Laksefilet
kr. 299,-Serveres med agurksalat, gulrot, blomkål og rømme
-
Chilistekt steinbitfilet
kr. 299,-Serveres med asparges, blomkål og hvitvinssaus
Hovedretter kjøtt
-
Viltsteik
kr. 299,-Serveres med sjampinjongstuing, rosenkål, blomkål, gulrot, tyttebær og fløtesaus
-
Kalkun
kr. 299,-Serveres med waldorfsalat, rosenkål, gulrot og fløtesaus
-
Helstekt ytrefilet av okse
kr. 459,-Serveres med med sjampinjong, gulrot, blomkål og rødvinssaus
-
Svinesteik
kr. 219,-Serveres med surkål, gulrot, blomkål, brokkoli og brun saus
-
Oksestek
kr. 389,-Serveres med rødkål, brokkoli, blomkål, gulrot og brun saus
-
Sursteik
kr. 399,-Serveres med blomkål, brokkoli, gulrot og brun saus
-
Amadine poteter
+ kr. 15,- -
Slottspoteter
+ kr. 15,- -
Potetstappe
+ kr. 15,- -
Fløtepoteter
+ kr. 40,-
Gryteretter og hjemmelaget hverdagsmat
-
Hjemmelagede kjøttkaker
kr. 210,-Serveres med ertestuing, gulrot, blomkål, brun saus og poteter
-
Hjemmelagede karbonader
kr. 210,-Serveres med stekt løk, gulrot, blomkål, brun saus og poteter
-
Viltgryte
kr. 299,-Serveres med rosenkål, gulrot og potetstappe
-
Gryterett av biffkjøtt
kr. 269,-Serveres med salat, ris, dressing og bagetter
-
Gryterett av kjøttdeig
kr. 199,-Serveres med salat, ris, dressing og bagetter
-
Taco
kr. 199,-Med løk, ost, rømme, guacamole, tacosauslefser, skjell, salat og kjøttdeig
-
Lasagne
kr. 199,-Serveres med salat, dressing og bagetter
-
Hjemmelaget lapskaus
kr. 89,-Pris pr. halvliter, med flatbrød
Desserter
Maten må bestilles minimum én uke før den skal leveres.
Minimum bestilling er til 15 personer.
Desserter
-
Vanilje pannacotta
kr. 75,- per kuvertMed bærsaus
-
Husets fruktsalat
kr. 90,- per kuvertMed vaniljekrem
-
Sjokolade fromage
kr. 70,- per kuvert -
Dronning Maud
kr. 75,- per kuvert -
Hjemmelaget karamellpudding
kr. 75,- per kuvert -
Riskrem
kr. 70,- per kuvertMed rød saus
Kaker
Kaker må bestilles minimum tre dager før de skal leveres.
Ønsker du andre kaker eller størrelser er det bare å ta kontakt.
Kaker
-
Gulrotkake med ostekrem
kr. 530,-25 personer, stor
-
Gulrotkake med ostekrem
kr. 265,-15 personer, halv
-
Oreokake
kr. 820,-18 personer, rund
-
Fløte/marsipankake
kr. 710,-12 - 14 personer, rund
-
Fløte/marsipankake
kr 820,-18 - 20 personer, rund
-
Pasjonsfrukt fromage kake
kr. 710,-12 - 14 personer, rund
-
Pasjonsfrukt fromage kake
kr. 820,-18 - 20 personer, rund
-
Ostekake
kr. 710,12 - 14 personer, rund
-
Ostekake
kr. 820,-18 - 20 personer, rund
-
Sjokoladekake
kr. 820,-18 - 20 personer
-
Bilde på kake
kr. 200,-
Påsmurt
Påsmurt mat må bestilles minimum tre dager før det skal leveres.
Bestiller du smørbrød beregnes 3 stk. per person, og ved snitter beregner vi 4-5 per person.
For ett sunnere alternativ velg gjerne grove bagetter, frokostbrød, rundstykker eller grove skiver til smørbrød.
Påsmurt
-
Baguetter med fritt valg av pålegg
kr. 79,- pr.stkReker, røkt laks, svinestek, hjemmelagede karbonader, roastbiff eller skinke og hvitost
-
Wraps
kr. 79,- pr.stkKylling, laks eller spekeskinke
-
½ Rundstykke grove/fine med fritt valg av pålegg
kr. 39,- pr.stkSkinke, hvitost, egg og sild eller fårepølse
-
Foccatia/Flaguette
kr. 129,- pr.stkKylling og bacon, Karbonade og løk, Tomat, mozzarella og pesto, Spekeskinke og eggerøre, Kylling og sweet chili dressing.
-
Smørbrød med fritt valg av pålegg
kr. 75,- pr.stkReker, røkt laks, roastbiff, hjemmelagde karbonader med løk, svinestek eller skinke
-
Snitter på spiralloff med fritt valg av pålegg
kr. 59,- pr.stkReker, røkt laks, roastbiff, hjemmelagede karbonader med løk, svinestek eller skinke
-
Tillegg for Glutenfritt
+ kr. 15 pr.stk
Lekker julebuffet
Julemat må bestilles minimum én uke før det skal leveres.
Minimum bestilling er til 15 personer.
Kr. 499,- pr. kuvert
Lekker julebuffet
-
Pinnekjøtt og Svineribbe med tradisjonelt tilbehør
-
Hjemmelagede karbonader med løk Spekemat
-
Fat med spekeskinke, fenalår og morrpølse
-
Eggerøre
-
Tradisjonelt julepålegg som tunge, lammerull, sylte
-
Saftig kalkun med svisker og husets Waldorfsalat
-
Julens tomatsild og sursild
-
Hjemmelaget potetsalat
-
Blandet salat med dressing
Varm Julemat
-
Nydelig pinnekjøtt
Kr. 499,- pr. kuvertServeres med tradisjonelt tilbehør
-
Smakfull ribbe
Kr. 399,- pr. kuvertServeres med tradisjonelt tilbehør
-
Juletallerken
Kr. 449,- pr. kuvertBestående av ribbe og pinnekjøt
Bryllup
Våre mest populære bryllupshovedretter.
I samarbeid med vår Kjøkkensjef og hans kokker kan du selvfølgelig sette sammen din egen meny akkurat slik du vil ha det.
Dette er våre mest populære hovedretter:
Kjøkkensjefen og hans stab gir gjerne råd og tips om både menyvalg og servering. Vi kan også bistå med kokker om du ønsker det, for å legge opp og presentere maten på beste måte.
Viltkjøtt
-
Hjort ytrefilet
-
Klassisk Hjortestek
-
Reinsdyrmørbrad
-
Viltkjøtt serveres best med stekt sopp og fyldige sauser
Storfekjøtt
-
Helstekt okse ytrefilet eller indrefile
-
Klassisk Oksestek eller Sursteik
-
Helstekt storfekjøtt serveres best med sauterte sesong grønnsaker og en god fyldig saus etter eget ønske
Svinekjøtt
-
Indrefilet eller ytrefilet
-
Svinenakke langtidsstekt
-
Klassisk Skinkesteik
Kalvekjøtt
-
Langtidsstekt ytrefilet
-
Helstekt Entrecote
-
Kalvebryst Rødvin marinert
Lammekjøtt
-
Klassisk Lammestek
Potetvalg
-
Fløtegratinerte poteter
-
Ovnsbakte urtepoteter
-
Amadine poteter
-
Slottspoteter
-
Kokte poteter